Bagom Art by Kibsgaard

Hvem er jeg

Mit navn er Emilie Kibsgaard, og jeg er 24 år gammel. Jeg blev student i sommeren 2018, så lige nu holder jeg sabbat år, hvor jeg bl.a. fokusere mere på tegning. Når jeg er færdig med mit sabbatår, håber jeg på at læse til mediegrafiker. Derudover er jeg bosat i Aalborg sammen med min kæreste.

Jeg elsker at løse kreative opgaver, og lave tegninger ud fra referencebilleder hvor jeg selv har tilføjet nogle elementer, og bruger forskellige medier. Jeg elsker f.eks. at bruge akvarel til en baggrund på en blyantstegning, eller guldmaling til detaljer på smykker eller andet. Dog tegner jeg mest traditionelle blyantsportrætter for tiden.

Selvom jeg som mange andre altid har elsket at tegne, udviklede det sig for mig i 2012, hvor jeg første gang tegnede efter et billede af en kendt. Jeg blev opsat på at forbedre mig, og prøve mig frem med forskellige metoder og materialer, og i dag er tegning det jeg holder allermest af. Jeg elsker stadig at prøve mig frem med nye ting, selvom jeg desværre ikke får så meget tid til det. Jeg elsker dog også noget så simpelt, som når jeg får muligheden for at sammensætte billeder, og tilføje eller fjerne noget fra et billede der skal bruges til reference billede. Det føles enormt fedt at være med til at skabe noget der ellers ikke som sådan var et billede af før, og jeg føler hele tiden jeg udvikler mig som kunstner.

Udover at tegne traditionelt, tegner jeg også digitalt. I 2016 invisterede jeg i en cintiq 13HD, som jeg stadig i dag har utrolig stor glæde af. Jeg prioritere dog mine traditionelle tegninger for tiden, og derfor står den desværre lidt mere stille end jeg ville ønske.

ima

Jeg startede facebook siden 'Art by Kibsgaard' i slutningen af 2017, for at forsøge at få mine tegninger set, og forhåbentlig fange interesseren fra folk, der synes mine tegninger var værd at ligge penge i. Det har jeg fundet stor glæde i, og jeg fortsætter med at sætte uendelig stor pris på de mennesker der gider følge mine ting.