Frequently Asked Questions (FAQ)

'

Jeg har her samlet, og svaret på en række spørgsmål som jeg finder væsentlige. Hvis du stadig sidder med et spørgsmål, som du ikke føler jeg besvarer, så er du selvfølgelig velkommen til at skrive en email, eller kontakte mig på min facebook side


Hvordan betaler jeg?

Det gør du enten over mobilepay, eller ved en bankoverførsel. Da jeg ikke begynder på en tegning før 50% af beløbet er betalt, og du selv ønsker at afhente tegningen, kan kun de sidste 50% af beløbet betales kontant.


Kan jeg selv hente min tegning?

Det kan du sagtens. Jeg er bosat i Aalborg, og efter aftale kan afhentning, enten hos mig eller et andet sted arrangeres.

Ellers sender jeg glædeligt tegningen. Jeg sender i paprør med DAO, og fragten ligger på omkring 36kr,-


Hvad hvis jeg fortryder en bestilling?

Når 50% af beløbet er betalt, tilbagebetales disse ikke. De går til de materialer, og den tid jeg har måtte bruge på tegningen. Hvis du derimod fortryder inden du har betalt, og inden jeg er begyndt på tegningen, skal jeg blot informeres hurtigst muligt, så jeg kan skrive din bestilling ud af min tidsplan.


Må jeg poste tegningen online når jeg modtager den?

Når du modtager tegningen, er du velkommen til at poste den online, og gøre næsten hvad end du har lyst til, såfremt du ikke på noget tidspunkt tager credit for tegningen. Derudover må du selvfølgelig ikke bruge en tegning til prints, logo, m.m. der kan give eventuel profit, medmindre det blev nævnt ved bestilling, og vi derfor har en aftale derom.


Hvilke dyr tegner du?

Jeg tegner alle dyr! Indtil videre har jeg gjort mest i katte, hunde, heste og kaniner, men jeg har mod på alle slags dyr


Hvor lang tid går der før jeg får min tegning?

Det kommer an på hvor mange andre bestillinger jeg har i kø før din. Når en tegning er påbegyndt, kan den tage mellem 1-4 uger, afhængig af størrelse. Når du bestiller, prøver jeg at give et cirka tidspunkt jeg kan begynde på din tegning. Dette er dog blot vejledende, og kan rykke sig både tættere på, og længere væk.

Skal du bruge en tegning til en bestemt dato, er det en god idé, at bestille i god tid. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive, og høre hvornår jeg vil kunne have den færdig. Måske vi kan finde en løsning.