Bestilling

Information vedrørende bestilling af tegning

En tegning er den perfekte gave, der bliver ved med at give. Giv en tegning i gave til din mor, søster, onkel, gode veninde, eller måske du vil forkæle dig selv? Jeg tager imod bestillinger på tegninger på både person- og kæledyrsportrætter. Selv hvis jeg ikke tidligere har tegnet den slags kæledyr der måske ønskes, er jeg frisk på opgaven, såfremt ordenligt reference billede kan garanteres.

Jeg tegner hovedsaligt traditionelle portrætter, men jeg er også åben for andre ting, f.eks. en person i fuld figur, sammensætning af flere billeder, eller tilføjelse af andre elementer. Derudover er det muligt for mig at blande forskellige medier til en hvis grænse. Dette kunne f.eks. være en blyantstegning, med brug af akvarel til en dramatisk baggrund, eller glimmer, maling, farveblyanter til detaljer.

Hvis du er interesseret i at bestille en tegning, bedes du læse denne side igennem først, og derefter er du velkommen til at kontakte mig via. de oplysninger der står anført under siden 'Priser'.

logokat
Blyant, A4

Ved bestilling, skal du være opmærksom på, at der kan være en smule ventetid. Jeg vil give dig et ca. tidspunkt din tegning vil være færdig på, når jeg modtager din bestilling. Ventetiden afhænger selvfølgelig af hvor mange bestillinger jeg har. Som det ser ud lige nu, er ventetiden mellem 1-3 uger. Størrelsen på tegningen gør selvfølgelig også en forskel.Hvis du ønsker at bestille en tegning til gave til en bestemt dag, er det derfor en god idé, at bestille den i god tid. Dette er lige så meget for din egen skyld, som for min, så vi begge kan have en god oplevelse. Jeg ligger mange timer i en tegning, og derfor håber jeg også der er forståelsen for eventuel ventetid. Hvis jeg ikke mener jeg kan nå at lave en bestilling til en bestemt dato, bliver dette selvfølgelig nævnt ved bestilling, eller så snart jeg finder ud af det.

 

IMG_1890
IMG_1943
Farveblyant, A4

Når jeg skal til at begynde på din tegning kontakter jeg dig, så 50% af beløbet kan overføres. De 50% fungere som en slags forsikring for mig, og derfor begynder jeg ikke før de er modtaget. Når du placere en bestilling, så husk at sørge for, at have råd til at betale for tegningen, når det bliver din tur! Sker der noget, så du ikke har pengene til tegningen lige nu, så skriv så hurtigt som muligt. Så bliver du rykket en tak tilbage i køen, og jeg vender tilbage til dig når du har råd. Undervejs kan der sendes billeder af processen hvis det ønskes. Der sendes dog kun billeder når det passer mig, da det nogle gange kan være svært at se hvordan tegningen skal udvikle sig, hvis ikke man selv er den der arbejder med den. Dette kan skabe mere tvivl end det kan gøre gavn, så derfor vælger jeg hvornår i processen en tegning kan begynde at vises frem. Selvfølgelig er du som køber med inde over, og en tegning bliver ikke sendt afsted med posten, før den er godkendt af dig. Når tegningen er færdig og godkendt, overføres de resterende 50% af beløbet + omkostninger for fragt, som typisk ligger på 36kr,-.

Jeg bruger både færdige tegninger og proces billeder på min facebook side, såvel som her. Derfor er det vigtigt at du fortæller mig, hvis du ikke ønsker at jeg ligger en tegning op på nogen af mine sider. 

 

IMG_0023
Blyant, A4
Farveblyant, A5

Jeg tegner både i blyant, farveblyant og pastelfarver, og i størrelserne A5, A4, A3 og A2. Derudover har jeg i A5 og A4 også sandfarvet eller sort papir som en mulighed, udover almindelig hvid. Pastelpapir haves også i flere farver. Ved interesse, kan der læses mere om mine materialer under siden af samme navn.

Selvom jeg kan hjælpe med at sammensætte billeder til et referencebillede, og er klar på en kunstnerisk udfordring, så tegner jeg dog kun efter reference billede. Det vil sige, at jeg ikke tegner fiktive figure eller scenarier, medmindre der er et klart referencebillede dertil, og ikke bare et billede til inspiration. Hvis du sidder og skal vælge et referencebillede, vil jeg anbefale dig at læse på siden 'Valg af reference billede', så du får et indblik i hvad et godt reference billede er, og hvad du skal kigge efter når du vælger et.

IMG_1213
Blyant, A4

Alle mine tegninger sendes med DAO hvor det er muligt at tracke sin tegning efter afsendelse. Afhængig af størrelse, vil de blive sendt afsted i paprør, eller ved små tegninger, imellem 2 stykker pap. Køber betaler fragt.

Flere eksempler på tegninger kan findes enten her på siden under 'Galleri', eller på min facebook side af samme navn, 'Art by Kibsgaard'.