Priser

Priserne på mine tegninger er fastlagt efter den tid jeg ligger i dem, samt de materialer der bruges. Derfor stiger prisen, i takt med størrelsen. Priserne kan ændre sig med tiden.

Prisliste 2022

Tegninger i blyant

450kr,-

A5

(14,8x21cm)

625kr,-

A4

(22,9x30,5cm)

875KR,-

A3

(20,7x42cm)

1400kr,-

A2

(42x59,4cm)

Tegninger i farveblyant

525kr,-

A5

(14,8x21cm)

785kr,-

A4

(22,9x30,5cm)

1100KR,-

A3

(20,7x42cm)

2000kr,-

A2

(42x59,4cm)

Blyant på A5
Blyant på A5
Farveblyant, A4
Farveblyant, A4
Blyant, A3
Blyant, A3

Tegninger i pastel

Fra 700kr,-

En endelig pris afhænger af størrelse på papir. Pastelpapir kan bestilles hjem i flere farver og størrelser, og derfor aftales nærmere pris ved bestilling. Priserne starter dog fra 500kr,-

Pastel på gråt papir
Pastel på gråt papir
Pastel på sandfarvet papir
Pastel på sandfarvet papir
Pastel på rødt papir (med brug af guldmaling til detaljer)
Pastel på rødt papir (med brug af guldmaling til detaljer)
Pastel på hvidt papir (billede i forringet kvalitet)
Pastel på hvidt papir (billede i forringet kvalitet)

Ved ønske om bestilling af tegning, sørg for at have læst informations siden og siden 'valg af reference billede'.

Oplysninger om hvordan man bestiller kan findes under siden 'kontakt'.

Processen er således

1. Enighed om størrelse, motiv, m.m.

I første omgang skal der tages stilling til hvad du vil have tegnet, og hvilken størrelse det skal være på. Her udvælges reference billedet. Hvis du er i tvivl om hvilket billede der vil være bedst, kan du altid sende flere. Så kan vi sammen finde ud af hvad der vil egne sig bedst til en tegning. Jeg anbefaler at man kigger på siden 'valg af reference billede'. Andre detaljer omkring tegningen fastlægges også her.

2. Første betaling

Inden jeg begynder på din tegning, betales 50% af prisen. Dette beløb refunderes ikke når tegnet er påbegyndt. Betaling kan ske via mobilepay eller en bankoverførsel.

Jeg begynder ikke på en tegning, før betalingen er modtaget. Dette er bl.a. for at forhinde at folk springer fra midt i det hele, eller at jeg er så uheldig at tegne for en, der slet ikke har intentioner om at betale mig for mit arbejde.

3. Tegningen tegnes

Når de 50% er betalt, begynder jeg på tegningen. Der kan sendes proces billeder undervejs, og ellers kan de muligvis findes på min facebook side. Læs eventuelt mere om dette under 'bestilling'.

4. Sidste betaling og forsendelse

Når tegningen er færdig og godkendt af dig, skal de resterende 50% betales + fragt. Når disse er modtaget, bliver tegningen pakket, og sendt afsted snarest muligt. Jeg sender med DAO.

5. Når tegningen er modtaget

Tegningen sendes i et paprør, og yderligere svøbt i en pose, for at forhindre eventuelle vandskader undervejs. Det er vigtigt, at tegningen tages så forsigtigt ud af paprøret som muligt, og at du prøver at undgå at berøre selve motivet. Tegningen vil være sprøjtet med fixativ, men derfor kan motivet alligevel godt risikere at tværre lidt ud, hvis man rør for meget ved det.

Selvom jeg sender med DAO og tegningen kan trackes, sætter jeg altid stor pris på at høre, at en tegning er nået sikkert frem. Når tegningen er modtaget må den ligges op hvor en du har lyst til, så længe du ikke på noget tidspunkt tager credit for den, eller får nogen form for profit for den.